top of page

Konsultation

Ta hjälp av säkerhetsexperter för att vara uppdaterade inom dagens risker och hot, allt för att öka medvetenhet och kunna ta rätt beslut på ett tryggt och professionellt sätt.

Idag ställs högre krav än någonsin tidigare på varje enskild organisation. Dels måste de kunna utföra sitt arbete snabbare och mer professionellt än tidigare men man har även krav på sig att hänga med i det moderna samhällets utveckling och ligga i framkant för klienternas och teamets skull.

 

De är viktigt att kunna se sårbarheter och arbeta proaktivt för att man inte skall komma i hotfull situation som skapar en otrygg arbetsplats. Så att man kan utföra arbetet på ett professionellt och korrekt sätt utan påtryckningar eller misstag med oanade konsekvenser. Tveka därför inte för att anlita oss genom våra konsulterbjudanden.

Våra Konsulterbjudanden

Anhörigstöd

Som anhörig så lämnas man ofta ovetandes vad som händer och sker. Då är det skönt att kunna få vidare information hur det fungerar och vad det innebär.

Lilla Nystart

Konsultation till personer som bor skyddat eller tänker fly så man vet vad man skall tänka på och göra för att bli hittad eller röjd

Mobilsäkerhet

Mobilsäkerhet lär dig hur du kan hantera dina digitala spår, skydda din mobil från Spårning. Vårt kvalificerade utbildare hjälper dig att göra din mobil säkrare. Boka din plats idag .

bottom of page