top of page
< Tillbaka

Aldrig Röjd

Vi på Agilt skydd är glada att kunna erbjuda dig vår utbildning Aldrig röjd. Vår utbildning ger dig kunskap om vad som lämnar spår, och hur du kan tänka och arbeta proaktivt för att minimera risken att bli röjd.

Vi lär även ut hur man kan spåra en person som ej är säkerhetsmedveten.


Genom att lära dig hur du kan hantera digitala spår och upprätthålla en låg profil på nätet, men även i vardagen kan du skydda din personliga integritet och undvika oönskade konsekvenser.

Vår kurs i Agilt skydd är utformad för att passa både privatpersoner och skyddade boenden, och vi fokuserar på att anpassa utbildningen efter dina specifika behov. Vi kommer att lära dig om de vanligaste sätten som du kan lämna spår efter dig och vad du kan göra för att inte göra det, och hur du kan använda verktyg för att minimera riskerna.


Genom att delta i vår Utbildning kommer du att lära dig att:

  • Identifiera vilken information som kan lämna spår, Mobiler, socialmedier mm

  • Använda teknik för att hantera din digitala närvaro och skydda din personliga information

  • Skydda ditt konto och din identitet på sociala medier

  • Hur man riskbedömer de olika områdena och hur man ska arbeta för att riskminimera.

  • Och mycket mer!


Efter avslutad kurs kommer du att ha de kunskaper och verktyg som behövs för att minimera risken för att bli röjd och skydda din integritet både online och offline.


Vi är stolta över att ha ett team av kvalificerade och erfarna instruktörer som är specialiserade på att medvetgöra och hantera risker nu och även i framtiden, och vi har utformat kursen för att vara så lättillgänglig och användbar som möjligt.


Boka din plats i vår kurs idag och ta steget mot att skydda din personliga integritet. Vi ser fram emot att få arbeta med dig och hjälpa dig att uppnå dina mål.

bottom of page