top of page
< Tillbaka

Lilla Nystart

Vi på Agilt skydd vill erbjuda våra tjänster inom konsultation till personer som bor skyddat eller planerar att fly. Vår konsultation fokuserar på att ge dig kunskap om vad du behöver tänka på och göra för att undvika att bli hittad eller röjd, samt vilka krav du bör ställa på en jour/skyddat boende om du bor där.


Vårt främsta mål är hur du ska vara skydda nu och men även hur du lever tryggt i framtiden. Många lever gömda resten av sina liv, andra blir röjd flertalet gånger. Vi tror med rätt stöd och hjälp så behöver man inte leva gömd utan kunna vara fri, likt att med rätt kunskap så slipper du bli röjd. Då krävs det att du får det stöd du förtjänar och att personerna som stöttar dig är sakkunniga och kan säkerhet på riktigt.


Vi ger dig råd hur och vad du bör göra för att hantera din/a hotsituation, minimera spårbarheten och se till att du kan hitta nya fria platser så att du inte behöver fly igen. Eller vara gömd och/eller behöva bo inlåst i en lägenhet pga rädsla och okunskap.

Vi ger dig råd om hur du kan hantera din mobil för att undvika att lämna spår.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personer som bor skyddat eller planerar att fly, och vi vet vilka utmaningar som kan uppstå och vad som krävs för att överleva. Vi kan hjälpa dig att utveckla en plan för att undvika att bli upptäckt, och ge dig verktygen för att navigera i en farlig situation.


Vår konsultation är konfidentiell och skräddarsydd för dina specifika behov. Vi arbetar endast med de mest pålitliga och säkra metoderna för att skydda din integritet och säkerhet. Du kan lita på att vi har din bästa förmåga och ditt skydd i åtanke.


Kontakta oss idag för att boka en konsultation och ta steget mot att bli mer informerad och trygg i din situation. Vi ser fram emot att få arbeta med dig och hjälpa dig att uppnå dina mål.

bottom of page