top of page
< Tillbaka

Mobilsäkerhet

Vi på agilt skydd är stolta över att kunna erbjuda dig vår utbildning i mobilsäker. Mobiler säkerhet idag är mer än bara platstjänster och det räcker inte att stänga av platstjänster för att vara trygg med sin mobil.

Dagens mobiler spårar allt och vi är alltid uppkopplade. Detta skapar risker och gör oss lätta att spåra. De som säger att det räcker att stänga av platstjänster för att vara säker med sin mobil är inkompetenta och okunniga. Nu har du möjligheten att lära dig mer om mobilsäkerhet och vad som krävs för att din mobil ska vara säker och inte en stalker på fickan.

Vår utbildning fokuserar på att lära dig hur du kan skydda din mobil från dataintrång och hur du kan hantera dina digitala spår. Genom att delta i vår utbildning kommer du att lära dig om följande:

  • Hur mobilen fungerar och vad som sker bakom kulisserna

  • Vilka spår mobilen lämnar efter sig och hur du kan hantera dem

  • Hur du kan skydda din mobil från dataintrång och skadlig programvara

  • Hur du kan ställa in och använda säkerhetsfunktioner på din mobil

  • Hur du kan hantera dina inställningar för integritet och sekretess

  • Och mycket mer!Vår utbildning är utformad för att passa både privatpersoner och skyddade boenden. Vi har ett team av kvalificerade instruktörer som är experter på teknikssäkerhet och som kommer att guida dig genom utbildning. Efter avslutad utbidlning kommer du att ha de kunskaper och verktyg som behövs för att göra din mobil säkrare och skydda dig själv från spårning och dataintrång.


Boka din plats i vår utbildning idag och ta steget mot att lära dig hur du kan skydda din mobil och din personliga integritet. Vi ser fram emot att få arbeta med dig och hjälpa dig att uppnå dina mål.

bottom of page