top of page
< Tillbaka

Stolta att presentera vårt nya tillskott till vårt team.

Läkarstöd från början.

Stolta att presentera vårt nya tillskott till vårt team.

Kära Agilt skydd-nätverket,

Vi är mycket stolta över att kunna meddela er om en viktig utveckling hos Agilt skydd (skyddat boende). Vi har nu knutit till oss en egen läkare som kommer att ta ansvar för våra klienters välbefinnande. Detta är ett steg framåt i vår strävan att fortsätta växa och organisera oss på bästa möjliga sätt.

Vår nya läkare kommer att säkerställa att våra klienter får det medicinska stöd de behöver, inklusive uppföljningar och annan akut vård. Vi värnar om att sjukvårdssekretessen bevaras och att ingen obehörig får tillgång till våra klienters information. Detta innebär att vi nu kan säkerställa att barn inte spåras genom apoteket, 1177 eller liknande tjänster. Kommer också underlätta för snabbare insatts för våra avhoppare men även alla andra klienter.

Vi är övertygade om att vi och vår läkare är en perfekt matchning för varandra. Tillsammans kommer vi att fortsätta arbeta för att erbjuda bästa möjliga stöd och skydd för våra klienter.

Vi ser fram emot denna nya fas och fortsatt tillväxt hos Agilt skydd (skyddat boende). Tack för ert fortsatta stöd och engagemang!

Med vänliga hälsningar,

Agilt skydd-teamet

bottom of page