top of page
Agilt skydd | Säkerhetskonsulter

Säkerhet är vårt signum

Vi är attraktiva samarbetspartners på grund av vår nivå på utbildning och vår mångåriga erfarenhet inom personskydd och säkerhet.

Vår chef och säkerhet

Ansvarig för verksamheten är Jonas Ahl. Han är utbildad och diplomerad säkerhetschef, han arbetar med att utbilda inom socialtjänsten, polisen och flera andra andra aktörer. Han utbildar kring teknik- säkerhet, person säkerhet och kring kvalificerade riskbedömningar.

 

Sedan 2015 har Jonas arbetat med skyddsplaceringar, riskhantering samt i olika projekt kring våld i nära relation och avhoppare inom Sveriges kommuner (Socialtjänster) och med polisen. Jonas har lång arbetslivserfarenhet bland annat från att ha arbetat inom kriminalvården under nästan ett decennium.

 

Vi som jobbar här är ett team som brinner för individen, säkerhet och frihet. Vi besitter gedigen kunskap och utbildning inom person säkerhet med referenser från några av landets största branschaktörer. Vi har socionomer, socialpedagoger, beteendevetare och även fd poliser som arbetar med oss. Vi brinner för allas rätt till ett fredat liv och är experter på att se tecken på våld i nära relation.
 

Kunder och säkerhet

Vi kopplas in som säkerhetskonsulter i såväl kommunal som privat sektorn runt om i landet. Vi hjälper även individer som driver skyddat boende eller skyddad identitet.

 

En stor del av anledningen till att en persons skyddade adress blir röjd är de digitala rutiner man bedriver genom sin mobil, surfplatta och laptop. Lika viktigt är det att genomlysa och medvetengöra både sitt egna beteende mönster men även en förövares beteendemönster och nätverk. Efter en konsultation hos oss har våra kunder känt sig tryggare, inte bara tack vare den tekniska information man erhållit men framförallt den övergripande förståelsen för hur de digitala kanalerna spårar dig som användare även efter att du loggat ut.

Agilt skydd | Säkerhetskonsulter

Prenumerera på Skyddsbrevet

En gång i månaden skickar vi ut värdefulla tips från oss experter inom skydd och säkerhet.

Toppen, du är nu prenumerant!

bottom of page