top of page

Utbildning

Ta hjälp av säkerhetsexperter för att vara uppdaterade inom dagens risker och hot, allt för att öka medvetenhet och kunna ta rätt beslut på ett tryggt och professionellt sätt. Våra utbildningar skräddarsys efter åhörare och vad ni behöver mer kunskap inom.

Vi lär ut modernt säkerhetstänk inom allt ifrån teknisk säkerhet till skydd i vardagens rutiner, allt med ert perspektiv som utgångspunkt. Något av det viktigaste vi jobbar utifrån är det faktum att modern säkerhet inte är kameror eller larm. Modern säkerhet handlar om tredimensionellt skydds- och säkerhetstänk där man tar hänsyn till risker som kan uppstå genom att föregå dessa med konkret planering och förebyggande åtgärder. Vi vänder oss till alla som vill ha en trygg miljö att arbeta och leva i. 

Tveka inte för att kontakta oss om att skräddarsy någon av våra populära utbildningar att passa just er.

Våra Utbildningar

Aldrig Röjd

Utbildningen lär ut vad som lämnar spår och hur jag tänker och arbetar proaktivt för att aldrig bli röjd.

Anhörigstöd

Som anhörig så lämnas man ofta ovetandes vad som händer och sker. Då är det skönt att kunna få vidare information hur det fungerar och vad det innebär.

Säkerhet skyddat boende grund

Lär dig hur du som personal på skyddat boende kan öka säkerhetsmedvetenheten och minska risken för hot och våld. Agilt skydd erbjuder en specialiserad utbildning som ger dig verktygen för att proaktivt trygga skyddspersonen. Få kunskap hur man ej blir röjd, hur du säkrar mobilen mm

bottom of page